Kitchen Dining Room Extension

High Street, Clive, Shropshire

The Brief: To create an open plan living space with a separate larger, formal dining room, new kitchen and larger WC.

Challenges: The existing house was a beautiful symmetrical property but the rooms were boxy and dark with an awkward layout and wasted space on the ground floor.

Outcomes: A single storey extension with increased quality of light and maximized garden views. The flow and circulation in the downstairs were improved and a large open space for entertaining was created.

Services: Architectural design, planning application, building regulations design.

 

We were very pleased with the advice, assistance and professional service we received from Leanne at House Gecko when we undertook to extend and alter the interior of our house.

It was a nervous time for us but Leanne helped us through and we have no hesitation in recommending House Gecko to anyone contemplating undertaking a new build or alterations to an existing property. 

 

Jim Thelwell, Clive, Shropshire